Så funkar det

Spara, skrädda, sälja, skänka

Jag kommer hem till dig och vi börjar med en 15 minuters intervju där du får berätta om din klädsituation, såväl på jobbet som privat, och vad du har för önskemål om din garderob framöver. Sedan kör vi igång med rensningen! Du behöver inte förbereda något förutom att frigöra plats i anslutning till garderoben, där vi kan lägga eller hänga kläderna. Det kan vara en säng, soffa eller en flyttbar klädstång. Vi delar upp plaggen i fyra högar.

1. Spara - godbitarna i din garderob, plaggen som funkar i alla lägen. Nya favoriter eller trotjänare som varit med en längre tid. Ett litet utrymme för nostalgiplagg finns också.

2. Skrädda - här lägger vi favoriter som med några mindre skräddarändringar blir som nya igen. 

3. Sälja - plagg som vi har sållat ut och kan få en andra chans i en second hand-butik. 

4. Skänka - i denna hög hamnar kläder som har gjort sitt jobb och får gå till klädinsamling.  

Jag kommer att guida dig genom hela processen och ge min syn på vad du ska spara på och vad du ska låta gå. Målet är att du ska få en skönt rensad garderob som ger ett luftigt intryck där vi sparat godbitarna som du kan bygga vidare på. Under rensningen kommer jag också ge dig tips på nya kombinationer som du kanske inte tänkt på tidigare. Och med komplettering av nyckelplagg kan det kännas som du får en helt ny garderob.

Om du väljer alternativet med Stilguide så får du en personlig analys av din stil och vad som passar just dig. Jag kommer att ge dig tips på hur du ska tänka kring din garderob och förslag på plagg som du kan komplettera med. 

I mitt arbete som Personal Shopper på Åhléns City i Stockholm kan jag också hjälpa dig att fylla på din garderob med de rätta plaggen just för dig. Föredrar du att handla vintage så har jag koll på flera kunniga leverantörer som har superfina sortiment av nyare second hand och vackra vintageplagg. Garderobsrensning kan jag i dagsläget göra hos dig som bor i Stockholmsområdet.


Så här säger kunderna

"Jag var lycklig hela helgen och fortsatte med full energi att rensa  i andra garderober"

"Tack för en jätteproffsig stilguide! Den ger massor av inspiration"

"Du är en klockren guide som ger bra tips och inspiration"

"Tack för en enastående garderobsrensning förra veckan!"

"Jag fick en ny garderob bara genom att rensa"

BOKA

Skicka ett mail till louise@garderobsrensning.nu eller ring 0708-292255